mnen og saturn      

                                                                                                                                                                                                                                                                                     HORTEN NATURSENTER

Undervisning i praksis med hele klassen? Besøk Horten natursenter. Vi tilbyr aktive spennende feltkurs for alle klassetrinn fra grunnskole til høyskole.Her kan du kombinere fysikk, biologi, kjemi, kroppsøving og mange flere fag.Tilbudet er gratis for alle elever i grunnskolen i Horten og alle videregående skoler i Vestfold. Bestill tid i venstremenyen vår! Ring Andreas (1-4 trinn) tlf. 93217692, Hege (5-10 trinn) tlf. 48156970 og Gunn-Henny (videregående) tlf. 40910666 om du lurer på noe !

Vi har ny flyttet inn i vårt flott nye natursenter. Vi er veldig fornøyde og gleder oss over å ta i mot dere til undervisning både ute og inne.

Dere som kommer med bil-sykkel-eller moped/motorsykkel kan parkere på toppen av bakken på P-plassen der.  Vi har fått nye bålplasser

med benker fra Bastøy fengsel. Tusen takk til alle der som har bidratt. Vi har også en flott trelavvo som Bastøy har satt sin trelavvo på natursenteret.

Vi håper at vi kan kjøpe inn fire lavvoer slik at vi kan ta imot skoleklasser til overnatting. I løpet av høsten regner vi med å bli helt ferdig inne

i bygget og på nyåret er vi lovet at observatoriene skal være klare til bruk. VI gleder oss !!

Nytt senter sett fra det gamle inntakstårnet. Foto: Lotte Hansen

Ny kuppel til hovedteleskopet vårt er montert. I tillegg har vi skyvetakobservatorium i bygget

til venstre på bildet. Foto: Lotte Hansen.

Share