web      

                                                                                                                                                                                                                                                                                      HORTEN HORTEN NATURSENTER

Undervisning i praksis med hele klassen? Besøk Horten natursenter. Vi tilbyr aktive spennende feltkurs for alle klassetrinn fra grunnskole til høyskole.Her kan du kombinere fysikk, biologi, kjemi, kroppsøving og mange flere fag.Tilbudet er gratis for alle elever i grunnskolen i Horten og alle videregående skoler i Vestfold. Bestill tid i venstremenyen vår! Ring Andreas (1-4 trinn) tlf. 93217692, Hege (5-10 trinn) tlf. 48156970 og Gunn-Henny (videregående) tlf. 40910666 om du lurer på noe !

Vi har nå overtatt bygget og vi er i ferd med å flytte alt på plass fra HR og Ekserserhuset. Det er fortsatt noe arbeider igjen her med astronomidelen, som forventes å være helt klart på nyåret. Vi gleder oss over nytt bygg. Vi håper alle som kommer hit tar vare på bygget og områdene rundt. Det er satt opp mange søpledunker og de håper vi alle bruker.

Det er fortsatt slik at vi ønsker at alle parkerer oppe på p-plassen, både sykler og biler. Her er det viktig å parkere tett og så langt ut mot kanten av veien som mulig. Dette fordi vi skal ha plass til å snu busser der oppe. Veien ned til senteret må også holdes framkommelig.

hn ny

Share